Vijesti / Društvo

Grad Varaždinske Toplice

Besplatno predavanje u Varaždinskim Toplicama: Doznajte kako se nositi s rastućim promjenama u svijetu oko nas

Besplatno predavanje u Varaždinskim Toplicama: Doznajte kako se nositi s rastućim promjenama u svijetu oko nas
Ilustracija

Edukacija je besplatna za sve zainteresirane građane, no broj mjesta je ograničen

Kako bi odgovorio na rastuće promjene u svijetu i dao svojim građanima priliku da steknu nova znanja i iskustva, Grad Varaždinske Toplice u suradnji s edukacijskom platformom „ValoreSchool” organizira niz besplatnih predavanja na kojima od stručnjaka mogu doznati kako što kvalitetnije upravljati svojim financijama i pametno investirati svoj novac.

Nakon dvije uspješne edukacije, u srijedu, 24. svibnja s početkom u 17 sati u holu topličke Osnovne škole Antuna i Ivana Kukuljevića održat će se treća na temu naše imovine na raskrižju. Financijski stručnjaci Iris Addaline i Peter Kopinšek sa zainteresiranim će građanima podijeliti svoje znanje i iskustva o upravljanju financijama te ih upoznati s utjecajem inflacije na njihovu imovinu i ulaganja, utjecajem krize bankarskog sustava, pojmom ekonomske recesije i trebamo li od nje strahovati te financijskim rješenjima i trendovima do kraja desetljeća.

- Živimo u neizvjesnom vremenu rastuće inflacije koja pred našim očima topi stvoreno bogatstvo. Na financijskim i gospodarskim tržištima vlada neizvjesnost. Promjene snažno utječu na živote pojedinaca i tvrtki. Pitanje je što ako tržišta ostanu iracionalna dulje od naše sposobnosti plaćanja? Znamo da će sljedećih pet godina biti presudno. Vaše će odluke utjecati na vaš budući život i živote sljedeće generacije. Na događaju ćete saznati kako stručnjaci gledaju na budućnost i gdje vide rješenja – poručuju organizatori.

Tako će Kopinšek, financijski savjetnik s više od 15 godina financijskog iskustva u plemenitim metalima, bankarstvu, osiguranju, dionicama, zajedničkim fondovima i kritovalutama održati predavanje na temu „Utjecaj inflacije na našu imovinu; ekonomska recesija da ili ne?”, a Iris Addaline, financijska stručnjakinja za fizičke plemenite metale govorit će o financijskim rješenjima za promijenjene uvjete.

Edukacija je besplatna za sve zainteresirane građane, no broj mjesta je ograničen, a prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 22. svibnja na e-mail adrese: [email protected] ili [email protected].

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video