Vijesti / Društvo

GRAD NOVI MAROF

Ovog petka u Novom Marofu 19. Olimpijski festival dječjih vrtića

Ovog petka u Novom Marofu 19. Olimpijski festival dječjih vrtića
Grad Novi Marof

Mališani će se natjecati u trčanju, skoku u dalj, bacanju loptice te u nogometu.

Zajednica športskih udruga grada Novog Marofa, u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof, ove godine organizira 19. Olimpijski festival dječjih vrtića. 

Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizma održat će se u petak, 26. svibnja na igralištu NK Novi Marof s početkom u 16 sati. Uz mališane Dječjeg vrtića Novi Marof, svoje sudjelovanje na olimpijadi potvrdili su dječji vrtići „ Bambi“ i „Sretna djeca“  iz Novog Marofa, „Tratinčica“ iz Varaždinskih Toplica, „Vlakić“ iz Martijanca, „Potočić“ iz Jalžabeta, „Leptirić“ iz Ljubeščice i  „Pčelica“ iz Zagreba.   

Polaznici dječjih vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete  4 x 20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice te u nogometu. U sportskom natjecanju sudjelovat će i odgojiteljice iz svih vrtića u disciplini koju će odrediti Dječji vrtić Novi Marof.  

Za najbolje pojedince i ekipe osigurane su  medalje, pehari i plakete. Uz Hrvatski olimpijski odbor, Zajednicu športskih udruga i Grad Novi Marof, glavni pokrovitelji ove hvalevrijedne sportske priredbe su novomarofske tvrtke  Knauf insulation d.o.o. i Comet d.o.o.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video