Vijesti / Društvo

cinestar varaždin

U varaždinski Cinestar stiže komedija 'Praznici na talijanski'

U varaždinski Cinestar stiže komedija 'Praznici na talijanski'
Cinestar

Sebastian Maniscalco udružuje snage s legendarnim Amerikancem talijanskog porijekla i dvostrukim dobitnikom Oscara, Robertom De Nirom.

Portal Varaždinski.hr u suradnji sa CineStarom Varaždin dijeli dvije ulaznice za film 'Praznici na talijanski'. Ulaznice poklanjamo tako da osobu s kojom želite u kino označite ispod naše objave na Facebooku.

Osvojene kino ulaznice dobitnici mogu iskoristiti u CineStaru Varaždin isključivo od ponedjeljka do četvrtka. Ulaznice možete iskoristiti do 7. lipnja 2023. godine.

O filmu: 

Sebastian Maniscalco udružuje snage s legendarnim Amerikancem talijanskog porijekla i dvostrukim dobitnikom Oscara®, Robertom De Nirom, u novoj urnebesnoj komediji o obitelji u kojoj će se svatko od nas prepoznati.

Radnja se vrti oko Sebastiana kojeg njegova zaručnica ohrabruje da dovede svog oca, frizera Salva (De Niro), na praznično druženje sa svojom superbogatom i izuzetno ekscentričnom obitelji (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Vikend se razvija u nešto što se može opisati samo kao "sukob kultura", ostavljajući Sebastiana i Salva da na malo teži naćin otkriju kako je sjajna stvar u obitelji, zapravo sve

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.