Vijesti / Društvo

Tehnološki park Varaždin

Radionica 'Oporezivanje, fiskalizacija i radni odnosi' u Techparku Varaždin

Radionica 'Oporezivanje, fiskalizacija i radni odnosi' u Techparku Varaždin
Tech Park

Polaznici će imati prilike steći znanja o oporezivanju i posebnostima prema vrstama poslovnih subjekata.

U četvrtak, 25.5. u periodu od 11:00 do 15:00 u  event prostoru Tehnološkog parka, u okviru Mreže BOND, održava se još jedna u nizu interaktivnih radionica.

Naziv nove radionice je „Oporezivanje, fiskalizacija i radni odnosi“ koju će voditi Monika Petrovečki, vlasnica obrta Knjigovodstveno-računovodstveni servis Monika Petrovečki te predavačica na Akademiji za poduzetništvo i Akademiji za obrtnike Pučkog otvorenog učilišta Varaždina iz područja financija, računovodstva i poreza.

Polaznici će imati prilike steći znanja o oporezivanju i posebnostima prema vrstama poslovnih subjekata, odredbama poreza na dodanu vrijednost s primjerima izlaznih računa, fiskalizacija subjekata s gotovinskom i negotovinskom naplatom te radnim odnosima, plaćama radnika i direktora, (ne)oporezivim primicima i posebnostima iz radnih odnosa. Osim što će polaznici imati prilike naučiti o poreznim aspektima u poslovanju, moći će postavljati pitanja i riješiti nedoumice iz vlastitog poslovanja.

Radionica je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima, poduzetnicima koji planiraju otvoriti firmu, poduzetnicima početnicima i poduzetnicima u rastu i razvoju, zaposlenicima, studentima te svima koji žele unaprijediti svoje poduzetničke vještine.

Cilj radionica koje se održavaju u Tehnološkom parku je poticanje poduzetnika na razvoj ključnih vještina za uspješno poslovanje.

S obzirom na ograničen broj mjesta, molimo prijavite se putem linka https://bit.ly/3WhqQoW  najkasnije do 24.05. Radionica je organizirana uz podršku Mreže BOND i uz suradnju Enterprise Europe Network (EEN).

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.