Vijesti / Društvo

Humanitarka

Humanitarni nogometni turnir u Varaždinu: Najavljeni su Dalić, Mavrović, Giriček, Stanić, Vlaović...

Humanitarni nogometni turnir u Varaždinu: Najavljeni su Dalić, Mavrović, Giriček, Stanić, Vlaović...
Varaždinski.hr

Za Varaždin će igrati Vugrinec, Mrmić, Besek, Mumlek, Benko, Karić...

Na Gradskom stadionu u Varaždinu danas u 15 sati počinje humanitarni nogometni turnir na kojem će nastupiti veterani NK Varaždin, Humane zvijezde Hrvatske '03 i Nogometna reprezentacija hrvatskih svećenika. Sav prihod od prodaje ulaznica ide u korist Zaklade Varaždinske biskupije za pomoć učenicima i studentima, koja je u osnutku.

Svećenička nogometna reprezentacija Hrvatske ujedno će obilježiti 25. obljetnicu koja 2020. nije proslavljena zbog pandemije, rekao je izbornik vlč. Krešimir Žinić.

Miroslav Bičanić, predstavnik Humanih zvijezda ’03, najavljujući turnir, istaknuo je da očekuje 20 do 25 igrača koji, osim nogometaša, okupljaju i pjevače i druge sportaše. Među ostalima, na trokut turniru u Varaždinu nastupit će, kako je najavio, Vladimir Balić, Nenad Pralija, Elvis Brajković, Danijel Šarić, Robert Špehar, Miroslav Žitnjak, Marko Babić, Goran Vlaović, Vjekoslav Škrinjar, Boris Živković, Mario Stanić, Branko Strupar, Edin Mujčin, Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Željko Mavrović, Alan Gregov... Po prvi puta za ekipu Humanih zvijezda igrat će i Goran Giriček.

Za ekipu NK Varaždin igrat će Zlatko Dalić, Davor Vugrinec, Marijan Mrmić, Dražen Besek, Miljenko Mumlek, Leon Benko, Dario Jertec, Damir Madunović, Veldin Karić, Ivan Posavec...

- Mislim da su to imena koja su i ostavila trag u našem varaždinskom nogometu, stvarno se veselimo tom događaju i nadam se da će to publika prepoznati - rekao je Nikola Šafarić, predstavnik veterana NK Varaždin. Ulaznice su po pet eura.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.