Vijesti / Društvo

Maturantika 2023.

Sportski dan u Parku mladih, danas posljednji dan Maturantike

Sportski dan u Parku mladih, danas posljednji dan Maturantike
Varaždinska županija

Danas se pleše quadrilla!

Drugog dana Maturantike je pod motom „Sportom protiv ovisnosti“ u Parku mladih u Varaždinu održan sportski dan. Učenici završnih razreda srednjih škola iz Varaždinske županije su imali priliku pokazati tko je najuporniji i najizdržljiviji. 

Pod stručnim vodstvom predstavnika Fitness centra „5 Star“ Varaždin natjecali su se u dvije discipline, dizanju utega te ergometru, gdje je trebalo potrošiti 20 kalorija u što kraćem vremenu.

Zaklada za prevenciju kriminaliteta Sveti Mihael i Centar „5 Star“ su za po troje najboljih u ženskoj i muškoj konkurenciji osigurali vrijedne nagrade, koje je uručila upraviteljica Zaklade Jelena Blaži.

Prvo mjesto osvojili su Lara Dragičević i Ivan Sambolec, a primili su pehare i poklon-bonove za kupnju sportske opreme u iznosu od 70 eura te mjesečnu članarinu za vježbanje u Fitness centru „5 Star“ Varaždin.

Srebrna medalja uručena je Mariji Šantek i Leonu Munku koji su osvojili pehare te poklon-bonove u iznosu od 50 eura za kupnju sportske opreme te bonove od 20 eura.  

Laura Lacković i Petar Šredl plasirali su se na treće mjesto, koje im je, uz pehare, donijelo i poklon-bonove za kupnju sportske opreme u iznosu od 30 eura te nagradu "5 Stara".

Maturantika se nastavlja danas plesanjem quadrille na Kapucinskom trgu u Varaždinu, točno u podne.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.