Vijesti / Društvo

Plesni klub Feel

PK FEEL Uspješne kvalifikacije za svjetsko natjecanje, ulazak u dvije 'gale'

PK FEEL Uspješne kvalifikacije za svjetsko natjecanje, ulazak u dvije 'gale'
PK Feel

Ovaj vikend natjecanje je bilo u Velikoj Gorici pod nazivom Dance Xplosion, a Plesni klub Feel ponovno je oduševio.

Prije dva su vikenda nekolicina timova iz PK FEEL otišli na festivalsko natjecanje, Internatioanal Dance Festival, u sunčani Zadar, u organizaciji plesnog kluba Bellus. Neplanirano su odradili svoju generalnu probu na Zadarskoj rivi i privukli pažnju svih šetača koji nisu mogli odoljeti a da ne zaplješću našim originalnim koreografijama.

Vezana vijest:

PK Feel Feel the Best ponovno ušao u gala Top 10 koreografija

Tim Feel Cicibani u Varaždin su odnijeli dva zlata, Feel Fantastic ponovo se popeo na pobjedničko postolje, s jednom koreografijom ubrali zlato s drugom broncu. Feel Move pod vodstvom trenerice i koreografkinje Melani Milec, drugo i četvrto mjesto, dok je po prvi puta solo točku u hip hop stilu, Sabina Tuzlaković pobijedila svoju veliku konkurenciju s koreografijom trenerice i koreografkinje Lorene Marić, dok je tim Feel Bump iz Općine Petrijanec osvojio je broncu.

Feel The Best ne bi bio the best da ne uđe u gala top deset najboljih plesnih koreografija, na čelu s Lorenom Marić.

Ovaj vikend natjecanje je bilo u Velikoj Gorici pod nazivom Dance Xplosion u organizaciji kluba Megablast. Uz osam zlata (Feel The Best, Feel Fantastic, Feel Free, Feel Top, Feel Da Beat, Feel Cicibani, Feel Show, solo Day and Night) i dva srebra (Feel Move, Feel Up), Feel Fantastic ušao je u Mini Galu dok  se tim Feel The Best kvalificirao se na IDO (International Dance Organization) Svjetsko prvenstvno u Street Dance Showu, koje će se u mjesecu studenom održavati u Sloveniji.

- Ova plesna sezona bliži nam se kraju, turbulentno su se odrađivala natjecanja i nastupi, pogotovo zadnjih dva mjeseca. Rezultati su pokazali vrhunsku kvalitetu Feel plesača, rad trenera i koreografa koji neumorno stvaraju sve kvalitetnije koreografije, iznimno sam ponosna i presretna na klub. Na rujanske upise očekujem nove plesače koji su se i sad pod kraj sezone najavili, timovi će biti još veći i kvalitetniji – izjavila je vlasnica kluba, Romana Rod.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video