Vijesti / Društvo

Udruga U ime obitelji

U IME OBITELJI Na Starom gradu najavljen Hod za život: 'Nema nerođenog djeteta koje nikome nije važno'

U IME OBITELJI Na Starom gradu najavljen Hod za život: 'Nema nerođenog djeteta koje nikome nije važno'
U ime obitelji

'Nadamo se da će Hod za život pronijeti sve važne poruke', istaknula je Sanja Kovač iz varaždinske podružnice organizacijskog tima.

U subotu, 3. lipnja, u 10:30 sati počet će okupljanje podržavatelja Udruge 'U ime obitelji' i održat će se Hod za život u svom drugom izdanju u Varaždinu. Danas je pred Starim gradom održana konferencija za novinare. 

Vezana vijest:

Mirno okupljanje SUBOTA ZA SLOBODU I ove godine kontraprosvjed Hodu za život: 'Varaždin je oduvijek bio uključiv i otvoreni grad'

- Ove godine, kao i proteklih godina, kroz Hod za život podsjećamo i sebe i druge koliko je važno zaštititi svaki ljudski život. Osobito onaj najnezaštićeniji - život djeteta u majčinoj utrobi. Djetetu je kroz prvih 9 mjeseci života na poseban način potrebna majčina ljubav i zaštita, a majka treba zaštitu i pomoć oca svoga djeteta i svih nas, cijelog društva. Nema nerođenog djeteta koje nikome nije važno! Svako dijete željeno je od nekoga. Nadamo se da će Hod za život pronijeti sve ove važne poruke kroz cijelu Hrvatsku - istaknula je Sanja Kovač, članica organizacijskog tima Hoda za život, Varaždin.

U isto vrijeme kod Kule stražarnice na Starom gradu u subotu počet će i kontraprosvjed - varaždinska Udruga V.U.K. po drugi puta organizira Subota za slobodu na kojoj će iznijeti svoje stavove. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video