Vijesti / Društvo

grad novi marof

GRAD NOVI MAROF Osigurano je gotovo 27 tisuća eura za Društveni dom u Makojišću Gornjem

GRAD NOVI MAROF Osigurano je gotovo 27 tisuća eura za Društveni dom u Makojišću Gornjem
Grad Novi Marof

Maksimalan iznos potpore...

Grad Novi Marof uspješno se prijavio na natječaj "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" te je Gradu kao nositelju projekta odobren maksimalan iznos potpore!

Za uređenje društvenog doma u Makojišću Gornjem ukupno se Novom Marofu isplaćuje 26,659,57 eura, što iznosi više od 200 tisuća kuna.

- Bilo da se radi o nacionalnim sredstvima ili o europskim sredstvima, još jednom smo pokazali da znamo kako se povlače novci iz tih sredstava! Ovim projektom želimo osigurati mještanima i udrugama kvalitetnu društvenu infrastrukturu koja će odgovarati njihovim potrebama. Najvažnije je da iskorištavamo mogućnosti svakog vanjskog sufinanciranja gdje god možemo - naglasio je gradonačelnik Grada Novi Marof Siniša Jenkač.

Poboljšanje i proširenje temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti glavni je cilj projekta za koji je Grad Novi Marof uspješno pripremio svu dokumentaciju te zbog čega je Gradu i odobren najviši mogući iznos potpore.

Treba naglasiti kako je ovim projektom već napravljena cjelokupna energetska obnova zgrade Društvenog doma radi ugodnijeg i sigurnijeg boravka u svim prostorijama te proširenja mogućnosti i namjene korištenja navedenog prostora.

Najnovije

Reci što misliš!