Vijesti / Društvo

Udruga U ime obitelji

HOD ZA ŽIVOT Hodači prošli Varaždinom: 'Širimo optimizam svakim gradom i šaljemo vrijedne poruke'

HOD ZA ŽIVOT Hodači prošli Varaždinom: 'Širimo optimizam svakim gradom i šaljemo vrijedne poruke'
Varaždinski.hr

'Pronosimo optimizam svakim gradom i želimo poslati poruku da je život vrijedan hoda i našeg glasa', naglasili su na okupljanju u Varaždinu.

Udruga 'U ime obitelji' organizirala je drugi Hod za život u Varaždinu. Preko četristotinjak ljudi okupilo se na Starom gradu i krenulo u šetnju gradskim ulicama.

>>> SUBOTA ZA SLOBODU 'Varaždin je uključiv i tolerantan grad, prepoznata je potreba za kontraprosvjedom'

Organizatori su naglasili da su se okupili u ovoj inicijativi jer je svima zajedničko da se zalažu, ističu, za zakonsku i svaku drugu zaštitu svakog ljudskog života od začeća do prirodne smrti. 

- Želimo prenijeti jasnu poruku da je svaki život važan. Očekujem optimizam u Varaždinu, da svaki muškarac i žena čuju naše poruke da je svaki život važan. Borimo se za zaštitu žene, oca i čitave obitelji. Ovdje su danas djeca, mladi, obitelji s djecom, mladi, stari. Svi smo okupljeni oko činjenice da ljudski život počinje začećem što je rekla i znanost. Prolazimo cijelu Hrvatsku, u 12 gradova se održava Hod za život. To je priča koja raste i snažan pokret. Pronosimo optimizam svakim gradom i želimo poslati poruku da je život vrijedan hoda i našeg glasa - kazala je Silvija, članica organizacijskog tima Hoda za život u Varaždinu. 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video