Vijesti / Društvo

KARAVANA SPORTSKIH JURILICA

FOTO / VIDEO Luksuzni sportski automobili izazvali veliko zanimanje po dolasku u Varaždin

FOTO / VIDEO Luksuzni sportski automobili izazvali veliko zanimanje po dolasku u Varaždin
Varazdinski.hr

Ferrari, Porsche, Rolls-Royce, Lamborghini samo su dio svjetski poznatih marki koje su prodefilirale Uršulinskom i Draškovićevom.

Varaždinci su danas opet imali prilike uživati u jedinstvenoj karavani sportskih luksuznih automobila, zahvaljujući originalnom, hrvatskom turističko-gastronomskom događaju TIE FLY.

Luksuzni sportski automobili u Varaždinu sportski auti 2023

Dvije ulice u samoj gradskoj jezgri, Uršulinska i Draškovićeva, bile su mjesta na kojima su ljubiteljima luksuznih sportskih jurilica bili predstavljni neki od najatraktivnijih modela automobila.

Ferrari, Porsche, Rolls-Royce, Lamborghini samo su dio svjetski poznatih marki koji su sudjelovali u događaju. Okupilo se više od 150 ljubitelja automobila s preko 60 luksuznih sportskih vozila. Oni prolaze gradovima i regijama kontinentalne Hrvatske s ciljem promocije hrvatskih ljepota.

Ovaj događaj u svom osmom izdanju u potpunosti mijenja smjer te prolazi kontinentalnom Hrvatskom – kroz Zagorje, Varaždin i Podravinu. TIE FLY su ponovno prepoznali i podržali grad Varaždin i Varaždinska županija te Turističke zajednice grada Varaždina i Varaždinske županije.

Kako je bilo u predvečernjim satima na gradskim ulicama kada su se na njima pojavili ovi luksuzni automobili, pogledajte u našoj fotogaleriji te u videu u nastavku.

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!