Vijesti / Društvo

Općina Vinica

Završna priredba predškolaca Dječjeg vrtića Vinica

Završna priredba predškolaca Dječjeg vrtića Vinica

Predškolci su izveli prigodan program s puno truda i ljubavi.

Završna priredba predškolaca održana je 29.5. 2023. u dvorani Općine Vinica. Prisustvovalo joj je 27 predškolaca, njihovi roditelji, bake i djedovi. To je za predškolce bio dan oproštaja od vrtića jer ih nakon niza veselih vrtićkih dana uskoro čeka škola.

Predškolci su izveli prigodan program s puno truda i ljubavi. Pjesmama i recitacijama zahvalili su za sretne vrtićke dane i život u igri, pjesmi i druženju. Pred njima je sada torba puna knjiga i škola za koju su spremni, a potekla je i poneka suza radosnica zbog ovako lijepoga trenutka kao i žalosnica zbog rastanka.

Ravnateljica Ksenija Humek zahvalila je djeci i roditeljima na povjerenju tijekom proteklih godina provedenih u vrtiću, ali i ohrabrila djecu za nove pobjede i radosti u životu i školi. Kratko se osvrnula na brojne aktivnosti i projekte u kojima su sudjelovali tokom ove pedagoške godine i zahvalila se svim odgojiteljima na trudu i veoma kvalitetnom radu.

Od djece su se oprostile i njihove odgojiteljice Bojana Knezoci i Tatjana Kokot istaknuvši kako im je bila iznimno velika čast voditi ovu predškolsku skupinu. Naglasile su roditeljima kako imaju prekrasnu djecu, pametnu, marljivu, znatiželjnu, pomalo zaigranu no punu potencijala. Savjetovale su da im budu oslonac i vječna podrška kako u nadolazećim školskim obavezama tako i u životu općenito. ” Sjetite nas se ponekad i slobodno posjetite u vrtiću koji put”.

Potom su svakom djetetu uručile zasluženu diplomu i prigodan dar koji će ih podsjećati na sretne i predivne dane provedene u vrtiću kao i na prijatelje s kojima su se igrali.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video