Predstavom ‘Fora škola’ završio Dječji tjedan u Novom Marofu

U subotu, 7. listopada, dječjom kazališnom predstavom ‘Fora škola’ završio je Dječji tjedan u Kulturnom centru ‘Ivan Rabuzin’ Novi Marof.

Tijekom tjedna izmjenjivale su se brojne aktivnosti čiji voditelji su bili sve redom stručni mladi ljudi s područja Novog Marofa.

Ponedjeljak je započet ‘Treningom za superjunake’, na koji su došla djeca iz Dječjeg vrtića ‘Bambi’, a trening je vodila Marta Žugec, profesorica kineziologije i voditeljica fitness studija M-fit.

Navečer je Englesku pričaonicu vodila Tanja Koren, učiteljica engleskog jezika, a pričaonica je bila otvorena za javnost.

Utorak je bio dan za pričanje. Aktivnost ‘Igračka priča priču’ vodila je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof i učiteljica hrvatskog jezika Ivana Kušek, a na pričaonici su sudjelovala djeca iz Dječjeg vrtića Novi Marof.

Navečer su u maloj dvorani Elsa, Anna i Olaf čitali bajke za djecu.

U srijedu u Čarobnoj sliko-filmaonici, koju je vodila ravnateljica Ivana Kušek, sudjelovala su djeca iz Dječjeg vrtića ‘Bambi’ te 2. razred Osnovne škole Novi Marof s učiteljicom Ljubicom Bešenić.

Navečer je Plesnu radionicu vodila Karmen Maršić Ferenčina, voditeljica Plesnog studija SpinBox, a radionica je bila otvorena za javnost.

U četvrtak je održano prikazivanje dječjeg igranog filma Uzbuna na Zelenom Vrhu, adaptacija istoimenog dječjeg romana Ivana Kušena.

Moja baka čita priče bila je aktivnost održana u petak ujutro, a bake koje su čitale priče bile su Višnja Andrašek i Blanka Škiljan, a posjetila su nas djeca iz Dječjeg vrtića ‘Bambi’.

Njemačku pričaonicu vodio je Mihael Martan, profesor njemačkog jezika, i bila je otvorena za sve zainteresirane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije