DANI MIHOLJA Bogat program do nedjelje, za feštu zaduženi Grdović i Ilić

Tradicionalna manifestacija Dani Miholja ove se godine održava od utorka, 26. rujna, do nedjelje, 1. listopada, kada se slavi Dan Općine Sračinec i blagdan zaštitnika župe Sračinec svetog Mihaela arkanđela.

U utorak, 26. rujna, s početkom u 18 sati, na rasporedu je večer poezije u velikoj dvorani Doma kulture u Sračincu te promocija prve zbirke poezije domaćih autora, uz nastup učenika Osnovne škole Sračinec.

Srijeda je rezervirana za dječji dan, a u četvrtak se održava svečana sjednica Općinskog vijeća.

U petak, 29. rujna, svečanu misu predvodi mons. Juraj Batela, a od 20 sati je za zabavni program na sportskim terenima NK Sračinec zadužen Activ band i DJ Zoka, a zvijezda večeri je Mladen Grdović.

Subota je posvećena sportu i Međunarodnom danu starijih osoba, a za večernju zabavu pod šatorom pobrinut će se Miroslav Ilić i prateći orkestar.

> DANI MIHOLJA Za ovogodišnju feštu u Sračincu zaduženi Grdović i Ilić

Uz navedeno i Čile bar sprema program za one željne zabave – u petak i subotu od 21 sat održat će se Best of Rock party, za koji će biti zadužen DJ Mr. Willie Balog.

U nedjelju, 1. listopada, održava se Plac na gmajni, a od 10 sati kuha se srakarski gulaš kojeg će pripremati 10 profesionalnih kuhara s područja Općine Sračinec pod stručnim vodstvom kuhara Damira Crlenog, Anđelka Levanića i Dejana Martineca.

Cijeli program pogledajte ovdje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije