KONTINENTALNI PRVAK Varaždinu će 12. rujna biti dodijeljena prestižna nagrada

Grad Varaždin pobjednik je kategoriji najbolje destinacije kontinentalne Hrvatske 2017. godine po ocjenama Turističke patrole Večernjeg lista.

> ŠAMPION Varaždin proglašen najboljim turističkim gradom kontinentalne Hrvatske!

Tu prestižnu nagradu dr. Ivan Čehok, gradonačelnik Grada Varaždina primit će na svečanosti dodjela nagrada Turističke patrole i Večernjakovih zvjezdica koja će pod pokroviteljstvom Ministarstva Turizma RH biti održana u utorak, 12. rujna, u Kneževoj palači u Zadru, piše Varaždin.hr.

Kako se najavljuje, nagradu će mu uručiti Gari Cappelli, ministar turizma Republike Hrvatske. Nakon dodjele, bit će održan i Hrvatski turistički kongres koji će u organizaciji Poslovnog tjednika i Večernjeg lista okupiti sve relevantne dionike hrvatskog turizma.

Večernjakova nagrada za najbolju turističku destinaciju zadnja je u nizu nagrada koje su Gradu Varaždinu proteklih godina dodjeljivali Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska radio televizija i drugi ocjenjujući i uspoređujući njegovu kompletnu turističku ponudu i ostale elemente koji pridonose prepoznavanju Varaždina kao najbolje turističke destinacije u unutrašnjosti zemlje.

Varaždinski gradonačelnik na svom je Facebook profilu vijest komentirao ovako: – Lijepo je da smo dobili nagradu, ali nismo zadovoljni s turizmom, čeka nas puno posla!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije