VIDEO Honk for EU: Pogledajte kako je Cold Snap ujedinio vozače na Macelju!

Zbog gušćeg prometa u jeku turističke sezone i striktnije kontrole u skladu sa schengenskom uredbom, na graničnim prijelazima Hrvatske sa Slovenijom ovog ljeta stvaraju se kilometarske kolone, a nervozne reakcije putnika nije teško izazvati!

Na graničnom prijelazu Macelj zapeo je i naš poznati glumac i pjevač Jan Kekereš, koji se ovih dana sa svojim bendom Cold Snap uputio na posljednji koncert u sklopu njihove turneje ‘Arising tour 2017’ u Gornju Radgonu u Sloveniji.

Kakav su kaos dečki izazvali u kilometarskoj koloni i kako su ujedinili nervozne vozače, pogledajte u video uratku koji su dečki pritom i sami snimili!

Inače, Cold Snap je na spomenutoj turneji od svibnja ove godine, a u sklopu iste su odsvirali 22 koncerta diljem Europe, od kojih svakako treba istaknuti i nastup na popularnom EXIT festivalu u Novom Sadu.

Publika ih je mogla čuti i vidjeti i na domaćim festivalima koji svake godine okupljaju sve više posjetitelja, među kojima treba posebno spomenuti DARK’O’ Metal Fest u Rijeci, Vlajternativa festival u Benkovcu, Idemo otok u Ludbregu i Hoomstock festival u Humu na Sutli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije