FOTO Ovogodišnje Lovrečevo u Varaždinskim Toplicama ispunilo očekivanja

Zabava i dobro raspoloženje na Lovrečevu u Varaždinskim Toplicama, sva tri dana održavanja festivala, proteklog vikenda potrajali su do dugo u noć.

Posebno veselo bilo je u Gradu zabave, gdje su posjetitelji mogli uživati u bogatom zabavno-glazbenom programu. Pjesma i ples izmjenjivali su pod šatorom na Trgu Republike Hrvatske, a u šarolikoj glazbenoj ponudi svatko je pronašao nešto po svojem ukusu.

Prvog dana festivala, u petak 11. kolovoza, publiku je zabavljao sastav Prvi april. U subotu su za dobar štimung bili zaduženi dečki iz Tamburaškog sastava Kraljevi, dok je čast da zatvore glazbeni program ovogodišnjeg Lovrečeva pripao Vizija bendu.

U nedjelju prije završnog koncerta publiku je razveselio nastup mlađe folklorne sekcije Kulturno-umjetničkog društva Varaždinske Toplice. Mladi folkloraši iskoristili su priliku kako bi publici pokazali što su sve naučili i uvježbali. U bogatom programu izmjenjivali su glazbene i plesne koreografije, za što su nagrađeni glasnim i dugotrajnim pljeskom do posljednjeg mjesta ispunjenog šatora.

Posljetitelji Lovrečevog saznali su i kako je to spuštati se niz 150 metara dugački tobogan, koji je još k tome bio smješten u samom centru grad, a ne treba sumnjati kako su se vodenoj adrenalinskoj atrakciji najviše razveselili upravo – najmlađi posjetitelji.

Iako u pojedinim trenucima vrijeme nije bilo naklonjeno željnima spuštanja niz toplički park, to nikako nije spriječilo najhrabrije da se uhvate u koštac s izazovnom stazom. Za dobru zabavu, jedinstvenu ove vrste na sjeveru Hrvatske, ali i puno šire, vrijedilo je pretrpjeti početni osjećaj hladnoće. Ionako, jednom kada adrenalin potekne tijelom, nitko više ne mari za vremenske (ne)prilike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije