Memorijalni nogometni turnir u Lepoglavskoj Vesi odgađa se do daljnjeg

Zbog najavljenih vremenskih neprilika 6. memorijalni pozivni malonogometni turnir sjećanja na poginule branitelje iz Lepoglavske Vesi, koji je bio najavljen za subotu, 12. kolovoza, odgađa se do daljnjeg. O novom terminu organizator će pravovremeno izvjestiti.

Riječ je o turniru kojim se obitelji, kolege hrvatski branitelji, predstavnici lokalnih vlasti, mjesnog odbora i drugi prigodnim programom prisjećaju četvorice poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu rodom iz Lepoglavske Vesi; Dragutina Naglaša Kumea, Dragutina Godinića Bađu, Marijana Matišića i Josipa Štefaneca.

Marijan Matišić (6.2.1971) poginuo je 3. studenog 1991. na Paškom mostu , kao pripadnik PU Zadarske, Dragutin Godinić Bađo (3.3.1966) poginuo je 8. studenog 1991. godine u Vukovaru, bio je pripadnik Zasebne postrojbe PU Varaždin,.

Josip Štefanec (20.10.1957) smrtno je stradao 9. travnja 1992. godine u Pakracu, kao pripadnik 2., Ivanečke Bojne 104. Brigade, a Dragutin Naglaš Kume (15.1.1970) život na oltar Domovine položio je 11. veljače 1993. godine u Baždarićima kod Novigrada, kao pripadnik 1. bojne ‘Crne Mambe’ 2. GBR Grom,

Manifestaciju organiziraju Udruga branitelji Hrvatske Lepoglava, Mjesni odbor i Udruga za sport i rekreaciju Lepoglavska Ves, a pokrovitelji su Ministarstvo hrvatskih branitelja i Grad Lepoglava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije