VOX POPULI

ANKETA Kako vam se sviđa novouređeni Habdelićev trg kod parka?

Glasujte u anketi, a svoj stav iznesite u komentarima.

Kako vam se sviđa novouređeni Habdelićev trg?

Vidi rezultate

 

Završni radovi na Habdelićem trgu u Varaždinu odnosno, preciznije, na trgu koji čini dio Ulice Ivana Habdelića, gotovi su, postavljene su žardinjere s dodatnim biljem i u rad je puštena fontana. Gradonačelnik Bosilj prilikom otvorenja osvrnuo se na izgled zapadne strane trga, koja je prilično neugledna. Pritom je najavio i kupnju palače Zakmardy, koja se nalazi s druge strane, ali i uređenje Dućanske ulice u narednim mjesecima.

Proteklih dana lokalni političari već su izmijenili nekoliko oštrih riječi; najprije je HDZ-ov Damir Habijan novi gradski trg okarakterizirao ‘arhitektonskim ruglom’, da bi mu u svome odgovoru SDP-ov gradonačelnik Neven Bosilj odgovorio da je svojom reakcijom uvrijedio struku.

Kao što je to gotovo uvijek kada se u gradu nešto radi, konačan rezultat nekome se sviđa, nekome ne. Struka se oko toga ne bi trebala vrijeđati, jer svatko ima pravo na vlastiti dojam. Stoga i mi pitamo vas, građane, jeste li prošetali novim trgom i kako vam se sviđa njegov novi izgled. Jedan od odgovora odaberite u anketi, a u komentarima ispod članka možete i detaljnije o ovoj temi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije