Vlasnik kafića uz ‘crno raskrižje’: ‘Gledam ovo 12 godina, trebamo uspornike!’

Raskrižje Krležine i Filićeve ulice u Varaždinu s pravom je prozvano jednom od ‘crnih točaka’ na varaždinskim prometnicama. To je potvrdila i jučerašnja prometna nesreća u kojoj je, uz materijalnu štetu, jedna osoba ozlijeđena.

> Opet sudar na raskrižju Krležine i Filićeve, jedno vozilo na krovu

Kakva opasnost prijeti na tom raskrižju znaju svi koji prolaze tim raskrižjem, no možda najbolje zna Miroslav Mišković, vlasnik Caffe bara ‘Envy’, smještenog baš na tom raskrižju.

On je na društevnoj mreži Facebook iskazao nezadovoljstvo te istaknuo kako je najveći krivac za nesreće na toj prometnoj točki upravo vozačka nekultura.

– Kao vlasnik Caffe bara ‘Envy’, koji radi već skoro 12 godina, stanje na raskrižju je sve gore! I to ne zbog negradnje kružnog toka, već vozača, koji jednostavno voze ‘kao muhe bez glave’! Niti paze, niti gledaju, većina gleda mobitele ili pričaju na njih, a poneki i jedu – napisao je Mišković.

Dodao je kako tim raskrižjem prolaze svi tipovi vozila, a vozači, osim što ugrožavaju jedni druge, predstavljaju i opasnost za djecu koja tim putem idu u školu.

Riješenje su za njega uspornici.

– To bi odmah usporilo promet i ne bi se ni jedna prometna dogodila na tom raskrižju. Iako sam već više puta zvao i molio da se reagira, slali smo i dopise, ali dosad nismo ni jednom dobili odgovor niti reakciju! Dosada je Grad Varazdin radio kako je radio pa vjerujem da će nova stara ekipa u Gradu bolje raditi i reagirati i postaviti te izbočine (kao kod 6. Osnovne škole, Spara i Policijske uprave varaždinske) – zaključio je Mišković.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije