NAGRADE Ovi učenici Pete osnovne škole nagrađeni su za svoj trud i rad

U školskom atriju varaždinske Pete osnovne škole dodijeljena su priznanja, zahvalnice i nagrade učenicima i njihovim mentorima koji su to zaslužili svojim radom, trudom i zalaganjem kroz cijelu školsku godinu.

Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji graditeljstvo nagrađena je Stela Kukec.

Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina i Za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Sigurno u prometu nagradu je primila Anamarija Mrkonjić, dok je za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Sigurno u prometu nagradu primio Domagoj Belić.

Za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Sigurno u promet nagrađena je bila ekipa V. osnovne škole Varaždin, koju su činili Domagoj Belić, Vito Martinčević, Anamarija Mrkonjić, Lorena Maček, pod mentorstvom Ines Brckan.

Drugo mjesto na državnom natjecanju ‘Čitanjem do zvijezda’ u kategoriji plakat osvojila je Linda Ljubić (mentor Pjerino Hrvaćanin), koja je za to bila nagrađena.

Nagrađeni su bili i najbolje plasirani učenici na Međunarodnom matematičkom natjecanju ‘Klokan bez granica’ – Lucija Šavor, Stela Kukec, Vedran Maček, Roko Šestak i kao najbolji Danijel Hukić.

Sportska natjecanja

Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju u rukometu nagrađena je ekipa koju su činile Ena Višnjić, Mihaela Habunek, Vita Njegovec, Sara Šopar, Tea Meliš, Ana Marija Dragičević, Lara Kovačić, Tonka Belić, Tea Likar Sabolčki i Danijela Bodružić.

Osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju u futsalu činio je tim: Antinea Međimurec, Barbara Stričak, Ena Višnjić, Mihaela Habunek, Vita Njegovec, Sara Šopar, Lara Kovačić, Tea Likar Sabolčki i Danijela Bodružić

Za osvojeno 2. mjesto na županijskom natjecanju u košarci 5. i 6. razred dječaci: Leon Avirović, Tibor Kovačić, Patrik Brezovec, Roko Kovačić, Danijel Hukić, Luka Kovačićek, Lino Mežnarić, Neven Dreven, Danko Horvat, Nikola Mavrić i Matej Roginić dobili su nagradu.

Za osvojeno 2. mjesto na županijskom sportskom natjecanju u disciplini rukomet dječaci – 5. i 6. razred: Jura Đolonga, Matija Žigmund, Adrian Džambo, Vedran Borović, Leon Avirović, Tibor Kovačić, Patrik Brezovec, Ivan Mihalj, Roko Kovačić i Danijel Hukić također su nagrađeni od strane škole.

Mentorica ekipama bila je Lovorka Maruševec.

Izvrsni učenici svih osam godina

Osim za natjecanja, nagrađeni su i učenici završnih razreda koji su tijekom cijelog osnovnoškolskog obrazovanja razrede završavali s ocjenom odličan.

U 8. a razredu to su Katarina Časar, Nika Čevizović, Matija Dombaj, Rea Galić, Leon Klobučarić, Ivana Kopjar, Dora Košić, Tereza Obelić, Lana Pahor, Buga Stipan i Nika Šestak.

Razrednica od 1. do 4. razreda bila im je Gordana Vaupotić, a od 5. do 8. Martina Jembrih.

Lovro Hukić, Vladimir Vrbanec, Marin Živoder, Elena Lacković, Vita Njegovec, Barbara Stričak i Stephani Kukina Gradečak odlični su učenici 8.b razreda, kojima je razrednica od 1. do 4. bila Željka Korade, a od 1. do 8. Lovorka Maruševec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije