VARAŽDINSKA DVORIŠTA Zanimljiv i kreativan program u čak 14 dvorišta ove subote

Treće izdanje Festivala varaždinskih dvorišta u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina održat će se u subotu, 1. srpnja.

Vrata će otvoriti 14 dvorišta smještenih u povijesnoj jezgri grada, u kojima će Varaždinci i njihovi gosti moći uživati u raznovrsnim umjetničkim, edukativnim i zabavnim programima.

– Ovaj festival već treću godinu zaredom organizira Turistička zajednica s ciljem obogaćivanja turističke ponude i povećanja posjećenosti gradske jezgre. Ove godine u festival je uključeno 14 dvorišta, što je više nego prošle godine, a veseli podatak da smo ove godine u program uključili još tri nova dvorišta, a to su: Dvorište u atriju Županijske palače, Dvorište Blaženke Roth i Dvorište Centra za mlade – istaknula je direktorica TZ-a Grada Varaždina Jelena Toth.

Prilika je to za otkrivanje i uživanje u najintimnijim dijelovima grada.

– Varaždinci, ali isto tako i turisti, koji su počeli već ciljano dolaziti na ovaj Festival, imaju prilike vidjeti što se krije iza haustora koje vide s ulica – kaže Toth.

Programi u dvorištima održat će se od 10 do 13 i 17 do 22 sata, a u mnoštvu umjetničkih, zabavnih i edukativnih sadržaja svatko će moći pronaći nešto za sebe.

U slučaju kiše Festival varaždinskih dvorišta održat će se u subotu, 8. srpnja.

Svi programi su besplatni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije