Vatrogasni kup u znak sjećanja na Vjekoslava Kosa i Marka Ledinščaka 1. srpnja

U spomen na poginule lepoglavske hrvatske branitelje Vjekoslava Kosa i Marka Ledinščaka, Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava u suradnji s Udrugom hrvatskih branitelja grada Lepoglave, pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave organizira IV. memorijalni vatrogasni kup ‘Kos – Ledinščak’.

Vatrogasno natjecanje će se održati u subotu, 1. srpnja, na nogometnim terenima ŠRC-a Lepoglava, s početkom u 12:30 sati. Natjecanje će se provoditi prema pravilniku HVZ-a sa po dvije vježbe bez štafetne utrke za sve kategorije.

Prve tri ekipe u svim kategorijama primit će pehar za pripadajuće osvojeno mjesto, dok sve ekipe primaju zahvalnicu za sudjelovanju na vatrogasnom kupu, dok će najbolja ekipa natjecanja primiti i prijelazni pehar.

Protekle godine prijelazni pehar osvojila je ekipa DVD-a Vidovec.

Kotizacija za ovo natjecanje iznosi 300 kuna, u što je uključeno 10 obroka i 10 pića za natjecateljsku desetinu. Moguća je uplata kotizacije prilikom prijave na navedeni kup na IBAN račun DVD-a: HR7323600001101743001, ili prilikom prijave na sam dan natjecanja.

Prijave se primaju do samog dana natjecanja, ali uz najavu na mail adresu: dvdlepoglava@gmail.com ili na brojeve telefona: 091 279 07 10 (Damir Funda – predsjednik DVD-a) ili 091 551 56 35 (Zoran Horvat – zapovjednik DVD-a).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije