‘ŠKOLA ZA 5’ Predstavljanje Strukovne i Gospodarske škole ove subote na placu

‘Škola za 5’, naziv je programa predstavljanja Srednje strukovne i Gospodarske škole, koji će se održati ove subote, 10. lipnja, od 8.30 do 12 na Gradskoj tržnici u Varaždinu.

Pred mnogim je osmašima važna odluka – što upisati nakon osnovne škole? Odgovor na to pitanje pokušat će ove subote tijekom prijepodneva na varaždinskome placu pružiti profesori i učenici Gospodarske i Srednje strukovne škole, koje obrazuju djecu za neke od najtraženijih zanimanja današnjice.

Subota na placu idealna je za nabavku svježih domaćih namirnica, no ove subote posebno se pozivaju osmaši i njihovi roditelji koji još uvijek nisu donijeli konačnu odluku o budućem školovanju.

Tržnica će ugostiti profesore i učenike Gospodarske i Srednje strukovne škole koji će se predstaviti budućim učenicima. Svi zainteresirani će dobiti informacije o programima ovih škola, moći kušati kolače i peciva, razgledati umjetničke radove i rukotvorine. Kozmetičari Srednje strukovne škole mališanima će oslikavati lica i našminkati sve zainteresirane posjetiteljice.

A za posebno veselu atmosferu, ove će subote brinuti folkloraši i tamburaši kulturno umjetničkog društva Hrvatskih željeznica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije