ŠTIKLOM PO GRADU 10. lipnja saznat će se tko je najbrža štikla Novog Marofa

U sklopu manifestacije ‘Antunovo v Marofu’ i ove će se godine u subotu, 10. lipnja, s početkom u 18 sati u Zagorskoj ulici, održati utrka ‘Štiklom po gradu’.

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne ženske osobe putem ispunjavanja prijavnice koja će se nalaziti na šanku Pivnice Inn i Inn bara. Prijavnicu je potrebno ubaciti u za to predviđeno mjesto do 9. lipnja, pri čemu će svaka od prijavljenih natjecateljica dobiti svoj registracijski broj putem sms-a.

Registracija će se obavljati na sam dan natjecanja od 17.30 sati kod same startne linije, dajući na uvid svoju osobnu iskaznicu te registracijski broj primljen putem sms-a.

Štikle moraju odgovarati navedenim karakteristikama: visina potpetica ne smije biti manja od 7 centimetara (visina se mjeri od mjesta gdje peta sjedne pa sve do dna štikle – širina nije važna, platforme su isključene).

Samo sudjelovanje je na vlastitu odgovornost natjecateljica te odgovornost u slučaju eventualno nastalih ozljeda snosi sama natjecateljica. Vozilo hitne pomoći biti će u pripravnosti.

Za sudionice su pripremljene bogate nagrade: pobjednica će osvojiti torbu Ekatrin Katrin, za drugo mjesto je pripremljena haljina by Ana Kraš Šoštarić / Butik Ana Kraš, a za trećeplasiranu Nakit Bead ItOn by Iva Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije