FOI CORE Studenti uspješno predstavili rješenja poslovnih slučajeva tvrtki

Na Fakultetu organizacije i informatike u utorak, 3. svibnja, održano je službeno zatvaranje natjecanja FOI CORE 2017 na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva koje su im zadale tri uključene tvrtke.

Inače, FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki koje su u projekt uključene kao davatelji poslovnih slučajeva.

Kroz suradnju s Fakultetom organizacije i informatike, ovaj projekt, zamišljen kao Case Study Competition, održao se već deseti put i omogućio studentima da pokažu svoje znanje u praksi i za uključene tvrtke izrade korisna rješenja.

Za poslovni slučaj ecx.io – trgovina bez blagajne, treće mjesto osvojili su Nino Žvorc i Dejan Mikulinjak, drugo mjesto Ivan Solić i Igor Rinkovec, a prvo mjesto Tino Balint, Dejan Jakovljević i Tomislav Čivčija.

Na poslovnom slučaju NTH Mobile-a – Izrada sustava za automatsku komunikaciju uz pomoć ‘botova’, treće mjesto osvojile su Anja Vresk, Rea Todorović i Valentina Topolovčan, drugo mjesto Jura Šolja, Marko Zekan i Leon Redžić, a prvo mjesto Marin Mihajlović, Tomica Markulin i Petar Šestak.

Na poslovnom slučaju Podravke – osmišljavanje sustava za prikupljanje i daljnje upravljanje idejama, treće mjesto osvojili su Anamarija Toplak, Mia Srnec i Ante Šarić, drugo mjesto Robert Languš, Luka Majcen i Anto Grgić, a prvo mjesto Katarina Vučković i Tena Radanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije