EDUKACIJA Učiteljica Prve osnovne sudjelovala na međunarodnoj edukaciji

Učiteljica I. osnovne škole Varaždin Stella Kulaš sudjelovala je na eTwinning kontakt seminaru pod nazivom ‘Aktivno učenje i podučavanje putem eTwinninga’, koji se održao od 26. do 28. travnja u Beogradu.

Na seminaru je sudjelovalo 80 učitelja iz cijele Europe te samo četiri učitelja iz Hrvatske. Seminar je u cijelosti bio posvećen planiranju projekata putem eTwinning platforme te implementaciji IKT tehnologije u nastavu i pronalasku projektnih partnera iz Europe.

Učiteljica Stella Kulaš je ostvarila partnerstvo svoje škole sa školama iz Portugala, Slovenije, Bugarske i Estonije. eTwinning projekti pod nazivom ‘This is me’ i ‘Our Living Environment’ realizirati će se iduće školske godine.

Učitelji iz raznih europskih zemalja na seminaru su kroz suradnju, rasprave i radionice učili o aktivnom podučavanju pomoću eTwinning projekata te se upoznavali s metodama i strategijama aktivnog podučavanja i učenja. Također na primjerima dobre prakse vidjeli su kako su projekti integrirani u školski program i svakodnevni dan u razredu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije