FOTO-KRITIKA Tesla svakoga dana parkira na mjestu za invalide, a ponekad i ovako

Na našim ulicama ne možete baš svakoga dana vidjeti vozilo marke Tesla. No i taj mali broj u Hrvatskoj registriranih Tesli izaziva pozornost na razne načine.

Ovoga puta jedan od naših čitatelja poslao nam je fotografije modela Tesle zagrebačkih registarskih oznaka koje bi se dobro uklopile u poznatu Facebook grupu ‘Seljo driving’.

Vlasnik ovoga vozila iz dana u dan parkira na mjestu rezerviranome za invalide, a da pritom ne ostvaruje pravo na korištenje toga parkirnog mjesta, nezadovoljan je naš čitatelj.

Barem se tako može zaključiti iz toga što na vjetrobranskom staklu nema istaknut nikakav dokument koji bi ukazivao na neku vrstu invalidnosti.

Parkirno mjesto o kojem je riječ nalazi se na parkiralištu koje je sastavni dio okolnih stambenih zgrada pa se može pretpostaviti da je riječ o nekome od tamošnjih stanara.

– Ne znam tko je vlasnik, nikad ga nisam vidio. Znam samo da navečer dolazi, ujutro odlazi. Policija ne reagira, iako sam je zvao nekoliko puta. Najgore je što sada njegov primjer slijede i neki drugi stanari, valjda po onoj ‘ako može on, zašto ne bih i ja’ – kaže čitatelj.

Uz sve to, teško je ne primijetiti da, osim što je parkirao na mjestu rezerviranom za invalide, naš ‘Tesla’ također ili ima sklonost zanemarivati na asfaltu iscrtane linije ili možda nema dovoljno razvijene vozačke vještine kako bi automobilom pogodio taj žuti pravokutnik koji označava parkirno mjesto…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije