BILOGORSKO KOLO Marin Pozder iz Bedema s najboljim desertom osvojio drugo mjesto

Kuhar iz varaždinskog restorana Bedem Marin Pozderna natjecanju 2. kola pod nazivom ‘Bilogorsko kolo’ dvanaestog izdanja Hrvatskog kuharskog kupa, festivala u cjelinu povezanih kulinarskih manifestacija koje se na zadane teme održavaju diljem Hrvatske osvojio drugo mjesto.

Natjecatelji su imali zadatak pripremiti svečane hladne plate od smuđa i šarana i svježeg sira, toplo glavno jelo s prilogom od svinjskog filea, a slastičarko umijeće pokazali su kod pripreme deserta od oraha, meda i šljiva i to sve za 12 osoba.

U dvije od tri kategorije, te posljedično i u ukupnom poretku, pobijedila je kuharica iz Vinkovaca, Ana-Maria Stanković kojoj je pomagao Marko Kovačević. Marin Pozder s pomoćnikom Stjepanom Prašnjakom pripremio je najbolji desert i zauzeo drugo mjesto. Trećeplasirani bio je Antonio Bukvić i njegov pomoćnik Tomislav Sabolić iz Party d.o.o. iz Koprivnice.

Hrvatski kuharski kup nastavit će sa natjecanjima već za dva tjedna u Solinu te za nepunih mjesec dana u Vinkovcima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije