FOI CORE Studenti, prijavite se na case study natjecanje koje se održava FOI-u!

FOI CORE je case study natjecanje koje se na Fakultetu organizacije i informatike održava već desetu godinu.

Cilj natjecanja je da se studenti, rješavajući zadani poslovni zadatak, povežu s poslodavcima, pokažu svoje znanje i ideje, postanu potencijalni suradnici/zaposlenici predstavnika poslovnih zadataka te na kraju osvoje vrijedne nagrade.

Svečano otvorenje 10. FOI CORE-a održat će se u utorak, 28. ožujka, u dvorani 1 (FOI 1) s početkom u 12 sati.

Otvorenju će prisustvovati predstavnici poduzeća koji će prezentirati svoje poslovne slučajeve te ćete tako doznati najvažnije informacije iz prve ruke.

Ovogodišnji predstavnici i njihovi poslovni slučajevi su tvrtka ecx.io i IT poslovni slučaj, Podravka i Marketing/Business poslovni slučaj te tvrtka NTH s IT poslovnim slučajem.

Prijaviti se mogu svi redovni i izavnredni studenti preddiplomskih i diplomskih studija neovisno o fakultetu na kojem su upisani.

Timovi se mogu sastojati od jednog do najviše tri člana. Natjecanje će se odviti u dvije faze kako bi nakon odrađene prve studenti surađivali odnosno dobili feedback od poduzeća te implementirali poboljšanja i ideje u slijedeću, završnu fazu.

Sveukupni fond nagrada ove godine je 15.000 kuna odnosno 5.000 kuna po case-u i dijeli se na prva 3 mjesta. Osim novčane nagrade, sudionike očekuju i brojne druge vrijedne nagrade sponzora natjecanja.

Prijaviti se možete putem forme na linku, a tijek natjecanja i važne informacije pratite putem Facebook stranice.

Studenti koji žele mogu predati svoj životopis koji će biti proslijeđen poslodavcima ovih poduzeća ecx.io, Podravka i NTH, neovisno o plasmanu.

Životopis i ostala moguća pitanja možete poslati na foicore@outlook.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije