DONACIJA Rotaractovi donacijom razveselili korisnike Doma za starije i nemoćne

U subotu, 11. ožujka, Rotaract klub Varaždin predao je donaciju Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin. Tom su prigodom korisnici Doma mladim rotarijancima zahvalili svojom priredbom u kojoj su pjevali i recitirali svoje pjesme, te ih počastili klipićima i sokovima.

Podsjetimo, krajem prosinca prošle godine klub je održao III. humanitarni pub quiz prilikom kojeg su uz dobro druženje i atmosferu prikupljale i donacije građana. Tijekom cijele akcije prikupljeno je 4600 kuna. Prikupljenim je donacijama kupljeno 30 jastuka, 30 jastučnica, 30 plahti i 10 deka za Odjel pojačane njege Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin.

Rotaract klub Varaždin zahvaljuje svim natjecateljima i sponzorima koji su ovu humanitarnu akciju i omogućili, a posebno Jurici Galekoviću (Dakkar pictures), Karli Skok, Hotelu Lagus, Restoranu Angelus, Alphi M i Medinoj škrinji, te Rotary klubu Varaždin, Rotary klubu Varaždin 1181 i Rotary klubu Varaždin Jug.

Rotaract klub Varaždin poziva sve zainteresirane za organiziranje i provođenje humanitarnih, kulturnih i društveno korisnih akcija da se jave na email adresu racvarazdin@gmail.com ili na Facebook stranicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije