LOCAL TRAINING SEMINAR Lokalni odbor AISEC-a održao je seminar za nove članove

Lokalni odbor AIESEC-a u Varaždinu je 4. ožujka održao je ‘Local Training Seminar’, drugi seminar regrutacijskog procesa ove akademske godine.

Na seminaru se novim članovima nastojala približiti slika same organizacije, njezin identitet, vizija, ciljevi, način na koji se u njoj radi, kultura i druge osnovne značajke. Prvenstveno je bio namijenjen potencijalnim članovima, no sudjelovali su i trenutni članovi AIESEC-a.

Veliku podršku od samog početka rada AIESEC-a Varaždin dao je grad Ludbreg koji je sada i njegov dugoročni partner.

Osim Ludbrega, rad i aktivnosti AIESEC-a uvijek podržava i Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu, a konferenciji (i ostalim sličnim aktivnostima) su pridonijeli i ALPHA M te Grofovska klet i Near ME festival.

Kroz interaktivne radionice i predavanja članovi su upoznali osnove AIESEC-a, vidjeli koje im se mogućnosti pružaju njihovim angažmanom u istom, upoznali jedni druge te imali priliku raditi u timovima.

Također su provedene i interaktivne radionice o različitim vještinama koje će im pomoći kako u osobnom tako i poslovnom životu, a to su prezentacijske vještine, prodajne i pregovaračke vještine, timski rad i liderske vještine.

Sudjelovalo je više od 30 delegata, uključujući i trenutne članove AIESEC-a Varaždin. Seminar je dodatno obogaćen dolaskom podpredsjednika AIESEC-a Hrvatske, Brazilcem Ruanom Caetanom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije