USPJEH Feelovci ‘rasturili’ na međunarodnom natjecanju u Mađarskoj

Članovi Plesnog studija Feel sudjelovali su, po prvi puta, na međunarodnom natjecanju izvan granica Hrvatske, točnije, u Mađarskoj.

Uz veliku konurenciju iz natjecatelja iz Srbije, Slovenije, Rumunjske i Mađarske te uz pozorno praćenje vrhunskih sudaca iz Srbije, Bratislave, Hrvatske, Mađarske, naši su Feelovci u Varaždin donijeli pehare!

Born To Feel Varaždin i Feel Step Lepoglava na vrhu s trenerom Damirom Kačarevićem, ponosno su osvojili srebra u Hip Hop stilu! Srebro je osvojila i solo točka Dore Tončinić, trenerice Melani Novoselec teShow Dance stil Feel Myself.

Preponosna vlasnica Univerzalnog Plesnog Studia Feel, trenerica i koreografkinja Romana Ratkaj, oduševljena je rezultatima, pogotovo uz Feel Mega Cicibanke koje su s jednom koreografiom u Jazz Comercial stilu osvojile srebro kao i Feel Show u Show Danceu.

Zlata su osvojile Feel Mega Cicibanke s novom koreografijom, Quiet Scream kao i vrhunske djevojke iz Feel The Besta s violinisticom i plesačicom Anom Đekić!

– Čak uz provokacije koje su djevojke prvi puta osjetile na natjecanju od konkurencije, svojim su marljivim radom opet dokazale da su najbolje! – ponosno je izjavila Romana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije