Udruga edukacijskih rehabilitatora započela dva ciklusa predavanja

Udruga edukacijskih rehabilitatora Varaždinske županije i ove godine organizira dva ciklusa radionica i predavanja namijenjenih edukacijskim rehabilitatorima, odgajateljima, učiteljima i profesorima.

Radionice će se održavati do kraja ožujka četvrtkom u prostorijama Centra Tomislav Špoljar u Križanićevoj ulici, a predavačice su Mateja Svetec, mag. rehab. educ u prvom ciklusu i Eva Brlek, prof. reh. u drugom ciklusu.

Prvi ciklus radionica naslova je ‘Osobno usmjereno planiranje podrške‘, s tri radionice u kojima polaznike radionice voditeljica Svetec upoznaje s time kako djeca s različitim teškoćama doživljavaju svijet oko sebe, s osobnim usmjerenim planiranjem podrške i planiranjem podrške u predškolskom i školskom okruženju.

Drugi ciklus nosi naslov ‘Izazovna ponašanja‘, a putem radionica i predavanja polaznike će prof. Brlek upoznati s izazovnim ponašanjima djece i roditelja te kako se nositi s njima.

O kvaliteti radionica govori već i podatak da je broj sudionika ograničen na deset do dvanaest što omogućuje kvalitetan rad i punu aktivnost polaznika.

Prva radionica prvog ciklusa je održana u četvrtak, 23. veljače i sudeći prema reakcijama sudionika te radionice, sva će mjesta do kraja ožujka biti popunjena, prvenstveno zahvaljujući odličnim predavačima i zanimljivim temama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije