OGORČENI NA CRTORAD ‘Dobili smo kaznu za parkiranje, iako je karta bila plaćena’

Na adresu naše redakcije stigla je danas pritužba jedne čitateljice (podaci poznati redakciji) koja je, kako kaže, revoltirana jer joj je naplaćena kazna za parkiranje iako je kupila kartu za parkiranje.

– Danas je plaćena parkirna karta u Tisku na Korzu da bismo nakon sat vremena na vjetrobranskom staklu našli kaznu za parkiranje. Karta je plaćena u 12:22 i vrijedi do 13:22, kazna je napisana u 12:59 – kazala je čitateljica.

Crtorad bez razumijevanja

Ta kazna zatekla ju je te je odgovor potražila u Crtoradu, no tamo nije naišla na puno razumijevanja.

– U Crtoradu smo se požalili i užasno neljubazna gospođa na šalteru nas je obavijestila da na karti nije napisana dobra registracijska oznaka što se vjerojatno gospođa u Tisku zeznula – kazala je čitateljica te istaknula kako je na karti pisala registracija, no nedostajalo je ‘VZ’ na početku registracijske oznake.

Iako je bilo očigledno kako je karta plaćena te je došlo do greške pri unošenju podataka o automobilu, nije bilo moguće poništiti kaznu.

– Pokazali smo u Crtoradu da je karta uistinu plaćena, no gospođa na šalteru nije htjela ni dogovoriti se s nama, jer to nije ta registracijska oznaka. Kazna je 80 kuna, mada je karta bila plaćena – zaključila je ogorčena čitateljica.

Kako nam se čitateljica javila u petak poslijepodne, odgovor iz Crtorada nismo uspijeli dobiti, no poslali smo upit elektronskom poštom.

Odgovor ćemo objaviti po primitku.

(Ispod je slika računa za plaćenu kartu.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije