O povratku vojske u Varaždin i uvođenju vojnog roka – trebamo i vaše mišljenje!

Nakon kraće stanke Varaždinski.hr vraća se u eter Radija Sjeveozapad, i to ovog četvrtka, 9. veljače, u 15:15 sati.

Uspješna suradnja nastavlja se novom emisijom pod nazivom ‘Chat po Varaždinski’, koju će moderirati voditeljske snage Radija Sjeverozapad Dubravka Novak i Luka Špac. Njima će se u pretresanju aktualnih tema kao gost-domaćin pridružiti Goran Štimec, urednik Varaždinskog.hr.

Tema prve emisije je vojska. Razgovarat ćemo o najavi povratka vojske u Varaždin, kao i o najavi ponovnog uvođenja obveznog vojnog roka.

U emisiji očekujemo i saborskog zastupnika Anđelka Stričaka, inicijatora ideje o povratku vojske u naš grad.

Emisija ‘Chat po Varaždinski’ na rasporedu je svakoga četvrtka u 15:15, a da bi u potpunosti uspjela trebamo i vašu pomoć!

Pozivamo vas stoga da nam se tijekom sljedećih dana, do početka emisije, javite pismenim putem i iznesete svoje mišljenje o ovotjednoj temi. Odabrane komentare pročitat ćemo uživo u emisiji, pritom ne navodeći vaše prezime.

Što mislite o povratku vojske u Varaždin?

Kako komentirate najavu ponovnog uvođenja obveznog vojnog roka?

I, naravno, nezabilazno pitanje je – volite li i vi Hrvatsku vojsku, kako to kažu premijer Andrej Plenković i ministar obrane Damir Krstičević?

Svoje komentare možete poslati putem poruke na Facebook stranici Varaždinskog.hr ili Facebook stranici Radija Sjeverozapad, ili pak putem elektroničke pošte info@varazdinski.hr, ili jednostavno javnim komentarom ispod ovoga članka.

Slušamo se u četvrtak, 9. veljače, u 15:15 sati!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije