PREDSTAVA ‘Ljubaf’ Kerekesh Teatra u Termama Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin u suradnji s Kerekesh Teatrom 11. veljače u Termama organiziraju prikaz lude i urnebesne komedije ‘Ljubaf’. Glavni akteri ove ljubavne priče su Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš.

Predstava ‘Ljubaf’ je komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec zna gdje mu je mjesto u kući i nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme, posjetite Terme Sveti Martin i saznajte sve o priči Žene Majke Kraljice, Sirote kćeri, Ljubavnika u predinfarktnom stanju, Toplog prijatelja i Sve samo ne Srećka.

Predstava traje 90 minuta, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60, a na dan predstave 70 kuna. Dostupne su u Pinklec Shopu u LifeClass Termama Sveti Martin ili na broj telefona 099 708 6745, u Caffe baru Čarli u Svetom Martinu na Muri, Caffe baru Kult u Štrigovi, Zlatarni Posavec u Murskom Središću, Arki u Lopatincu, te Parksu i Patrix baru u Čakovcu.

Više informacija o predstavi možete pronaći na linku: http://www.kerekesh-teatar.hr/ljubaf.html i na stranici događaja na Facebooku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije