Vrtićarci iz Kozarčeve priključili se humanitarnoj akciji ‘Jakna za drugoga’

Motivirani humanitarnom akcijom portala Dobrote koji je pokrenuo akciju prikupljanja zimskih jakni viška kako bi se pomoglo onim građanima kojima su jakne potrebne da lakše prebrode hladne zimske dane, mališani i njihove tete iz dječjeg vrtića Varaždin – Kozarčeva poželjeli su se uključiti i sami pomoći ovu vrijednu akciju.

– Dodatnu motivaciju pružila nam je varaždinska Prva Gimnazija koja se prva u našem gradu uključila u ovu hvalevrijednu akciju te je Varaždin tako postao jednim od hrvatskih gradova koji pomažu potrebitima – kaže Iva Šegović, voditeljica Dječjeg vrtića Varaždin – Kozarčeva.

– Akcija ‘Jakna za sve’ koja je pokrenuta dilijem Lijepe naše, nakon štanda ispred Prve Gimnazije, ima potporu i kod nas u Dječjem vrtiću Varaždin u kojem se solidarnost, empatija i međusobno pomaganje uče i vrednuju od najranije dobi – napominje voditeljica.

Vrtićki su mališani i njihove tete iz vrtića u Kozarčevoj uputili poziv svim građanima dobre volje da se udruže i donesu dječje jakne koje su im višak, odnosno ponesu dječju jaknu ako je trebaju za svoje mališane, kako bi maleni lakše prebrodili predstojeće hladne zimske dane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije