Predavanje ‘Zašto i kako postati članom Ludbreškog kraja’ ovog četvrtka

Poljoprivredna zadruga ‘Ludbreški kraj’ organizira predavanje pod nazivom ‘Zašto i kako postati član poljoprivredne zadruge Ludbreški kraj’.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 12. siječnja, u 18 sati u sjedištu Zadruge koja se nalazi u sklopu Poduzetničkog inkubatora u Hrastovskom, Kalnička 3.

Pojedinačnim djelovanjem mali poljoprivrednici često su premali gospodarski subjekti za ravnopravno i uspješno sudjelovanje na tržištu i danas je nužno da se oni udruže u Zadrugu ukoliko žele opstati u radu.

Uz pomoć Grada Ludbrega uređena je i prostorija u sklopu društvenog doma u Hrastovskom, koja služi za skladištenje poljoprivrednih proizvoda, a u kojoj se ujedno nalazi i pakirnica koju mogu koristiti svi članovi zadruge.

Odmah do nje postavljena je i hladnjača veličine 36 kubika u koju će se skladištiti poljoprivredni proizvodi zadrugara. Poljoprivredna Zadruga ‘Ludbreški kraj’ trenutno ima 12 članova, poljoprivrednih proizvodača voća i povrća s ludbreškog kraja koji su ujedno i osnivači same Zadruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije