Feelovci osvojili srebro i šest zlata na Euro Show Dance Challenge natjecanju

Protekle su se subote Feelovci zaputili u Osijek na ‘Euro Show dance challenge’ 2016., a sve koreografije s kojima su se natjecali baš su toga dana bile i prvi puta izvedene.

Marljivim treninzima ponovno su dokazali kako su među najboljima. Dokaz tome je odlično drugo mjesto grupe Feel Show koja se u svojoj konkurenciji borila s Bosnom i Hercegovinom u Street Danceu koreografa i voditelja Romane Ratkaj čija je i koreografija grupe Mega Cicibani, koje su u stilu Jazz Commercial publiku digle na noge i probili led čitavog natjecanja.

Megačice nisu oduševile samo publiku, već je i žiri ocijenio njihov nastup za zlato. Dječaci pod voditeljem Damirom Kačarevićem, iz Varaždina, grupa Born To Feel te iz Lepoglave Feel Step, u stilovima Hip Hop i MTV dance također su osvojili zlato.

Po prvi puta Univerzalni Plesni Studio Feel predstavio se sa plesnim duetom pod nazivom Feel Myself, gdje su Dora & Dora osvojile zlatne medalje uz novu voditeljicu u Feelu, Melani Novoselec, koja je svoju kreativnost pokazala i kroz juniorke pod nazivom Feel It u stilu Show Dance.

Kako je Feel otvorio natjecanje tako je i zatvorio Romaninom zlatnom koreografijom grupe Feel The Best koja je u stilu Show Dance, uz violinu i baletne špice te ‘trap’ muzičkim bitovima bez dvojbi žiri ostavila bez daha. Ponosni voditelji UPS Feela već rade na novim idejama koje će realizirati odmah nakon nove godine, jer čeka ih još barem dva natjecanja i poviše nastupa gdje ćete zasigurno imati priliku vidjeti zašto su toliko popularni.

Vlasnica, koreografkinja i jedina voditeljica u sjeverozapadnoj Hrvatskoj s titulom voditelja plesnih tehnika, Romana Ratkaj, neumorno gradi planove za sve Feelovce, jer kako kaže, njihov osmijeh njoj je najveća nagrada!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije