ZIMSKO PRVENSTVO Dario Jertec u velikom finišu slomio ekipu ‘Jelena Trade’

Šesti dan 37. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu okupio je dosad najveću koncentraciju vrhunskih ekipa u jednom natjecateljskom danu. Od ukupno sedam utakmica čak pet izvrsnih ekipa – branitelj naslova pod imenom Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi, Centar Škudar, Marin Promet, Jelena Trade, Rale – sve su redom kandidati za samu završnicu, kvalitete dostojne minimalno četvrtfinala.

Takve su bile i utakmice; Marin Promet i Centar Škudar odigrali su bez golova, branitelj naslova Pizzeria SZBL je s minimalnih 2:1 slavila protiv Marin Prometa, ljepoticu dana pak su odigrali varaždinski sastav Rale i Jelena Trade iz Subotice Podravske.

Podsjetimo, ‘zagrebački podravci’ su prvog dana s minimalnih 1:0 pobijedili Automobil Lončar, nakon toga bili uvjerljivi protiv Remetinca (6:0) i protiv Ralea im je i bod bio dovoljan za prvo mjesto u skupini. I u tvrdoj utakmici povela je Jelena Trade 1:0, tek u 23. minuti golom S. Totha, činilo se da će i do pobjede, međutim to nije mislio i Dario Jertec.

Sjajnim solo prodorom je četiri minute prije kraja poravnao, a onda u zadnjoj minuti potpisao novu bravuru; obrana Jelena Tradea je skupila pet akumuliranih prekršaja i nisu htjeli riskirati deseterac, a popularni Jerta je to osjetio, još se jednom ‘zabio’ kroz gužvu u sredini i – nakon duplog pasa s Težakom – poentirao za velikih 2:1!

Donijevši tim golom i Raleu sigurni plasman u 1/16 finala, ali i Automobilu Lončar prvo mjesto u grupi, koje im se činilo jako dalekim nakon 1. kola.

Večeras (utorak) je na rasporedu šest novih atraktivnih utakmica. Među kojima najviše pažnje privlače ogledi Autopraonice Zagrepčanke s Art Metali Junajtedom i ekipom Roberta Murića, Prijatelji Pizzeria Easy.

Priliku za ‘provlačenje’ u repesaž kao jedna od četiri sretne trećeplasirane ekipe tražit će favorizirani međimurski sastav Svježa jaja Vuk i uvijek dobra Baka iz Gojanca, isto tako i u međusobnom srazu Iceki & CB Sport i MNK Ljubešćica, koja je oduševila prekjučer protiv Big Banga…

Za podsjetnik, ulaznica je i dalje 15 kuna, ona za cijeli turnir – 100 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije