Željko Bunić: Hoće li SDP uzvratiti nepodržavanjem proračuna za 2017. godinu?

Gradski vijećnik Željko Bunić reagirao je na konferenciju koju je sazvao SDP u vezi situacije u poduzeću Varkom d.d.

>> SDP o Varkomu: ‘Aglomeracija je ugrožena zbog zastarjelog načina vođenja tvrtke’

– Sazivanjem konferencije na temu Varkoma-a gospodin Alen Kišić je ponovno najavio da će ići na smjenu jednog od najvažnijih članova HNS-a u Varaždinu, i intimusa Gradonačelnika. Razlozi za smjenu su detaljno i argumentirano obrazloženi što naravno pozdravljam – kaže gradski vijećnik Željko Bunić.

Dodao je da s obzirom na to da HNS ima apsolutnu većinu u nadzornom odboru Varkom d.d. ono što očekuje da se najavljena inicijativa neće podržati te da će članovi SDP-a biti preglasani, a direktor Varkom-a prezimiti.

– Osobno me zanima, hoće li SDP nakon eventualnog i vjerojatnog preglasavanja članova SDP-a u nadzornom odboru, ponovno biti posramljen i ponižen, ili će SDP Gradonačelniku uzvratiti nepodržavanjem Proračuna Grada za 2017 bez obzira na oksimoronsku izjavu gospodina Kišića da će Proračun podržati ali da neće podržati prodaju Termolin-a koja čini više od 20% proračunskih prihoda?

Ističe kako bi za njega takva reakcija pokazala da SDP misli ozbiljno i ne samo deklarativno brine za javni interes.

– U suprotnom će konferencija za tisak biti amaterski režirana farsa SDP-a i HNS-a, tek igrokaz za javnost – zaključuje Bunić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije