Varaždinske mažoretkinje razveselile učenike Centra Tomislav Špoljar

Integrirani dan s kreativnim plesnim radionicama u Centru Tomislav Špoljar u Varaždinu petak je prijepodne učinio pravim blagdanskim danom za učenike ovog Centra i njihove djelatnike.

Dvadesetak je Varaždinskih mažoretkinja tijekom prijepodneva bilo raspoređeno po radionicama gdje su s učenicama uvježbavale koreografiju za nastup, koji je potom uslijedio u dvorani škole pred mnogobrojnom publikom, koja je nastup svojih prijatelja i Varaždinskih mažoretkinja nagradila osmijesima i aplauzom.

Zahvala i prigodni pokloni te druženje uz razgovor o svakodnevnim aktivnostima mažoretkinja epilog su ovoga humanitarnog nastupa mažoretkinja koje su dobre vibracije i radost Božića i Nove godine uz iskrene želje učenicima i djelatnicima Centra Tomislav Špoljar prenijele djeci s posebnim potrebama.

Humanitarne aktivnosti varaždinskih mažoretkinja uoči dolazećih blagdana se nastavljaju već dolazeće srijede 21. prosinca u 11 sati, kad će mažoretkinje nastupiti u Humanoj akciji ‘Dalmalino uveseljava djecu’; na poziv svojih prijatelja Dječjeg kluba Dalmalino iz Splita, te donijeti radost Božića na lica malih pacijenata na Odjelu pedijatrije varaždinske Opće bolnice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije