SELJO DRIVING Varaždin – raj za nepropisno parkiranje: Gdje su nadležne službe?

Problemi nepropisnog parkiranja u Varaždinu nisu problem nepoznat Varaždincima, niti se o ovom problemu prvi put piše. No ono što bi trebalo zabrinuti jest činjenica da se, unatoč tome što je problem dobro poznat široj javnosti, ništa po rješavanju tog problema ne radi.

Facebook stranica Seljo Driving posebno je orna u ukazivanju na probleme prometne nekulture, a fotografija koju donosimo također je djelo Seljo drivinga.

No oni koji znaju za stranicu Seljo driving znaju i da administratori te stranice ne štede prekršitelje u svojim duhovitim komentarima, a jedan takav, koji se odnosi na ovaj slučaj, i donosimo.

– Varaždin je toliko bogat grad da nikome nije problem izdvojiti 400 kuna za pauka, svi su puni para i jedva čekaju napuniti državni proračun i na taj način pomoći državi za koju smo se borili.

Samo se šalimo, Varaždin je grad u kojem ljudi znaju da policija i prometno redarstvo ne rade apsolutno ništa osim akcija koje najave par tjedana unaprijed u svim novinama.

Ah da, i pauk služba u Varaždinu ne postoji, a prometni redari izlaze iz ureda samo kad idu u KTC na gablec, tak da ne brinete – piše na Facebook stranici Seljo Drivinga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije