Košarkaški klub Sjever organizira Božićni turnir za osnovnoškolce!

U subotu, 17. prosinca, Košarkaški klub Sjever organizira Božićni turnir. Turnir će se održati u sportskoj dvorani OŠ Petrijanec s početkom u 11 sati, a na njemu će sudjelovati više od 120 učenika iz I. osnovne škole, II. osnovne škole, IV. osnovne škole, VI. osnovne škole, Osnovne škole Petrijanec, Osnovne škole Sračinec, Osnovne škole Maruševec i Osnovne škole Radovan.

Veliku podršku pri organizaciji i provedbi Božićnog turnira Košarkaški klub Sjever ima od strane načelnika Petrijanca gospodina Vladimira Kurečića koji će natjecateljima osigurati sokove i sendviče.

– Košarkaški klub Sjever osnovan je početkom školske godine te je dosad uspio skupiti više od 150 članova. Osim dobro organizirane škole košarke Cedevita, članovi kluba međusobno odmjeravaju snage na utakmicama, a uskoro će odigrati i ‘Malu ligu’ organiziranu od strane Košarkaškog kluba Cedevita Zagreb – rekao je trener Petar Zajec.

Ovim putem pozivamo sve roditelje i ljubitelje košarke da se pridruže ovoj velikoj manifestaciji i sudjeluju u Božićnom turniru košarke koji će zasigurno oduševiti sve, kako natjecatelje tako i njihove roditelje i gledaoce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije