Društvo / Koronavirus

PROLJETNO DRUŽENJE

Općina Maruševec poziva vas na biciklijadu iduće subote

Općina Maruševec poziva vas na biciklijadu iduće subote
Općina Maruševec

Organizator je udruga Gmajna, čiji su članovi za sve osigurali majice, hranu, piće...

Uz pokroviteljstvo Općine Maruševec, Udruga za šport i rekreaciju Gmajna idućeg vikenda, u subotu 28. svibnja organizira 5. po redu biciklijadu Općine Maruševec!

Duljina biciklističke rute kroja prolazi kroz tri općine iznosi 28 kilometara, a odmor za bicikliste organiziran je na nekoliko lokacija. Start i cilj je na igralištu Gmajna u Čalincu gdje su za sudionike biciklijade organizatori pripremili majice, hranu i piće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i proteklih godina, događaj je rekreativnog karaktera pa će se brzina prilagoditi strukturi biciklista. Kotizacija iznosi 20 kuna, a prikupljena sredstva donirat će se u humanitarne svrhe. Okupljanje biciklista je na igralištu Gmajna u Čalincu u subotu, 28. svibnja u 12 sati, a start je predviđen sat vremena kasnije.

Cilj biciklijade je povećanje svijesti o zdravim životnim navikama, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ali i o važnosti ekološki osviještenog načina prijevoza. Pozivaju se svi rekreativci s područja Varaždinske županije i šire da sudjeluju u 5. biciklijadi Općine Maruševec te da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video