Vijesti / Gospodarstvo

Panel 'Partneri u poduzetništvu - prednosti i izazovi' u četvrtak u Varažinu!

Panel 'Partneri u poduzetništvu - prednosti i izazovi' u četvrtak u Varažinu!

U četvrtak 22. ožujka od 19.30 do 21 sat u Tehnološkom parku Varaždin održat će se još jedan u nizu panela vezanih uz promociju SME Instrument natječaja iz programa HORIZON 2020 kroz projekt WE GROW, te će na temu 'Partneri u poduzetništvu – prednosti i izazovi' ugostiti životno-poslovne i poslovne partnere.

Na panelu će sudjelovati:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Andrijana Jarnjak i Vladimir Mrkela, osnivači i vlasnici tvrtke Pixelindustry – stanari Tehnološkog parka Varaždin, te suosnivači Devz Meetup inicijative koja okuplja dizajnere, informatičare i sve željne novih znanja vezanih uz razvoj IT tehnologija;

Jelena Kovačić i Kristina Šoštar, suosnivačice tvrtke Evenio d.o.o. koja se bavi izdavaštvom, primarno za djecu i uslugama u izdavaštvu – bivše stanarke Tehnološkog parka Varaždin;

Janja Lončar Puček i Romano Puček, vlasnici tvrtke Automobil Lončar d.o.o. ovlašteni partneri za Peugeot i Hyundai;

Nikolina i Vlado Pavić, Ministrastvo unutarnjih poslova – pogled u drugačije poslovno okruženje iz muškog i ženskog kuta.

- Na panelu ćemo razgovarati o tome koliko je važno partnerstvo i međusobna potpora, neovisno o tome da li se radi o novom poduzetničkom pothvatu, vođenju obiteljske tvrtke ili radu u instituciji. Da li su zajednički posao i privatni život spojivi, te kako utječu na svakodnevno komuniciranje u poslu i van njega - ističu organizatori.

Inicijativa je usko povezana sa EU projektima WE GROW financiranog iz programa HORIZON 2020 koji Tehnološki park Varaždin provodi sa svojim partnerima iz Grčke, Belgije i Švedske te Enterprise Europe Network – SSBI CRO projekta kojeg Tehnološki park Varaždin sa svojim hrvatskim partnerima kontinuirano provodi od 2008. godine.

Moderatorice panela bit će Emilija Stručić, članica Sektorske grupe za žensko poduzetništvo i Sektorske grupe za kreativne industrije pri Europskoj poduzetničkoj mreži i voditeljica projekta WE GROW za Hrvatsku i zemlje Dunavske regije, te Sanja Ostroški direktorica HUP Regionalni ured Varaždin. Projektni tim ovog događanja čine Sandra Mur, stručni suradnik za poslovanje i financije, i Monika Levanić, stručni suradnik za projekte.

- Pozivamo sve predstavnice i predstavnike privatnog sektora, poduzetništva, znanstvene zajednice, inovatore i inovatorice, predstavnice i predstavnike odgojno-obrazovnih institucija i sporta, predstavnice i predstavnike medija, koji su otvoreni za druženje i umrežavanje da nam se pridruže i podijele s nama svoja mišljenja i iskustva - zaključuju organizatori.

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Vezani članci

Reci što misliš!