Vijesti / Gospodarstvo

VIDEO I FOTO U Lumini centru otvoren ekskluzivan Prima salon

VIDEO I FOTO U Lumini centru otvoren ekskluzivan Prima salon

Najveći hrvatski proizvođač namještaja, Prima grupa, obogatila je svoju razgranatu mrežu maloprodajnih salona ekskluzivnim salonom u Varaždinu u sklopu Trgovačkog centra Lumini. U novootvorenom Prima salonu, uz već prepoznatljiv Primin namještaj, predstavljene su i nove kolekcije modularnih i kuhinja po mjeri te noviteti iz programa blagovaonica, dnevnih i spavaćih soba te Prima madraci.

- Danas je Primina mreža maloprodajnih salona postala još bogatija. Varaždin smo odabrali kao idealnu lokaciju za naš 55. salon kojim naš dizajn i kvaliteta postaju dostupni što većem broju ljudi. Na 1200 četvornih metara predstavljene su nove kolekcije kuhinja po mjeri, blagovaonski program te namještaj za dnevne i spavaće sobe. Budući da je Prima u neprestanoj potrazi za novim, boljim i kreativnijim rješenjima u ovoj industriji, posebno nas veseli što smo ovim ekskluzivnim salonom u potpunosti uspjeli prenijeti našu viziju - poručio je povodom otvaranja novog salona, direktor i vlasnik Prima grupe, Renato Radić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Noviteti iz vlastite proizvodnje namještaja osmišljeni su zahvaljujući Priminom dizajnerskom timu koji je pravovremeno prepoznao trendove i uskladio ih s inventivnim dizajnom i vrhunskim materijalima. Ponudom namještaja po elementima te velikim izborom boja i dekora, Prima omogućuje brojne kombinacije za dom koje stilski povezuju prostor. Kupcu je pružena kreativna sloboda kako bi uređenje u potpunosti podredio svojim željama i mogućnostima.

Kvalitetan i moderan namještaj, razvijen i proizveden u Primi, prisutan je u razgranatoj mreži od čak 55 maloprodajnih salona diljem Hrvatske, a Prima grupa zapošljava više od 1.700 djelatnika. Uz vlastitu proizvodnju i jamstvo kvalitete, posebna pažnja posvećena je razvoju proizvoda, kao i izboru najkvalitetnijih, domaćih sirovina.

Osim na hrvatskom, bogata Primina tradicija u novim, modernim formama prepoznata je i na vrlo zahtjevnom europskom tržištu te su Primini proizvodi prisutni u brojnim europskim zemljama.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci