Vijesti / Gospodarstvo

proglašenje u šibeniku

NAJBOLJI GRAD 2019. Ludbregu nagrada za povlačenje novca iz fondova Europske unije

NAJBOLJI GRAD 2019. Ludbregu nagrada za povlačenje novca iz fondova Europske unije
Grad Ludbreg

Izbor za najbolje gradove Jutarnjeg lista, portala Gradonačelnik.hr i agencije Ipsos okončan je završnim skupom u šibenskom hotelu Amadria...

Trijumf Zagreba u izboru za najbolji veliki grad po kvaliteti života, proglašenje Pule najboljim velikim gradom za gospodarstvo te dodjela pojedinačnih nagrada Koprivnici za ECO City i Dubrovniku za Smart City.

To su najiščekivanije odluke u ovogodišnjem izboru za najbolje gradove Jutarnjeg lista, portala Gradonačelnik.hr i agencije Ipsos što je okončan završnim skupom u šibenskom hotelu Amadria u sklopu Dana regionalnog razvoja i europskih fondova u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, piše Jutarnji list.

Nagrade najboljim gradovima u povlačenju novca iz fondova Europske unije otišle su u Zadar (veliki), Križevce (srednji) i Ludbreg u konkurenciji malih gradova.

Dubrovnik je na natjecanju za nagradu Smart City za najbolju praksu i rješenja u primjeni pametnih tehnologija trijumfirao u konkurenciji Rijeke, Varaždina, Bjelovara i Jastrebarskog.

Zagrebu su za naslov najboljeg u konkurenciji kvalitete života u velikim gradovima konkurirali Samobor, Čakovec, Varaždin i Dubrovnik.

Pula je ovogodišnji pobjednik izbora najvećih gradova za gospodarstvo. U završnoj konkurenciji s Pulom u ovoj kategoriji bili su lanjski pobjednik Varaždin, Rijeka, Samobor i Dubrovnik.

Imena svih dobitnika saznajte ovdje.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6011

Reci što misliš!