Vijesti / Gospodarstvo

BROJNE POGODNOSTI

NA KRAJU GODINE Trgovački centar Lumini svoju petu godinu završava sa 100-postotnom popunjenošću

NA KRAJU GODINE Trgovački centar Lumini svoju petu godinu završava sa 100-postotnom popunjenošću
Trgovački centar Lumini

No, 2019. godina još nije gotova jer božićni blagdani u centru Lumini i u igraonici Twister su u punom jeku.

U Trgovačkom centru Lumini održan je prigodan domjenak za novinare na kojem je, uz ugodno druženje, obilježena peta godina uspješnog poslovanja i suradnje. 

Voditeljica centra Ana Morpurgo zahvalila je okupljenima i istakla kako Trgovački centar Lumini svoju petu godinu završava sa 100-postotnom popunjenošću. Naime, 2019. godina je bila puna izazova kao i novih zakupnika koji su za svoje poslovanje odabrali baš Lumini.

- U travnju je svoja vrata otvorio veliki automat klub i cabaret Rebuy Stars koji je, na više od 1.800 metara kvadratnih predivno uređenog prostora, unio dašak Las Vegasa. Brojnim svjetskim poznatim brendovima u Trgovačkom centru Lumini, u drugoj polovici godine su se pridružile i trgovine Skechers, Orsay te Tvornica zdrave hrane.  Sve to ide u prilog činjenici da se centar kontinuirano razvija s ciljem pružanja raznolike ponude i sadržaja za cijelu obitelj. Dobar mix zakupaca i bogatstvo sadržaja privlače sve veći broj posjetitelja, pa je tako u 2019. godini zabilježen porast broja posjetitelja od 10 posto. Glavni cilj u godini pred nama, je daljnji razvoj centra, a sve u svrhu poboljšanja ponude i na zadovoljstvo naših posjetitelja - rekla je Ana Morpurgo.

No, 2019. godina još nije gotova jer božićni blagdani u centru Lumini i u igraonici Twister su u punom jeku. Očekuje vas tradicionalni Božićni sajam koji traje od 14. prosinca do Badnjaka te vikend druženja sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom, a zaista poseban program je na rasporedu 21. prosinca, kada će atrij centra postati Poštanski ured Djeda Božićnjaka.

Dođite i iskoristite posebne pogodnosti koje donosi Obiteljska Lumini srijeda 11. prosinca i Dan za kuću i stan 21. prosinca, tako da svakako dio slobodnog vremena rezervirajte za Lumini i kupnju božićnih i novogodišnjih poklona.

Blagdani u centru Lumini imaju i svoju humanitarnu stranu. Tako ćemo i ove godine, zajedno s Općinom Gornji Kneginec, darivati djecu i mlade s invaliditetom i posebnim potrebama s područja Općine te isplatom već tradicionalnih 'božićnica' pripomoći da blagdani prođu u što veselijoj atmosferi.

Više informacija o božićnim programima možete naći na www.lumini.hr. 

Svim posjetiteljima, kupcima, partnerima i prijateljima Trgovački centar Lumini želi sretne blagdane i uspješnu 2020. godinu!

Najgledaniji video

Najgledanija galerija

Izdvojeno


Reci što misliš!